"Fura alakja volt a gyomrának"

Ez ám a nagy fogás: vibrátorral halászta ki a tőkehalat

Meglepődött a norvég halász, miután megtisztította a korábban kifogott tőkehalat, de a gyomor formája láttán gyanút fogott: furcsa volt az alakja. Amikor felvágta a beleket, alig hitte el, mit talált.

2014.04.14 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Apolonia (Képünk illusztráció)

Azt mondta a norvég halász, hogy "megdöbbent", amikor felfedezte az előzőleg kipecázott hal gyomrában a szexuális játékszert. A vibrátor egy tőkehal gyomrában pihent már ki tudja, mióta. A 64 éves Björn Frilund akkor kezdett gyanakodni, amikor szétbontotta a kibelezés után 6 kilót nyomó halat, és észrevette, hogy a gyomrának "furcsa alakja van". Kíváncsi volt, mit nyelhetett le a hal, ezért felvágta a beleket, és ekkor lepődött csak meg igazán, ahogy meglátta az anális izgatóval is kombinált vibrátort.

"Még soha nem láttam ehhez hasonlót" - mesélte a helyi sajtónak. Úgy véli, a tőkehal a bordó játékszert összekeverhette a norvég vizekben gyakorta előforduló színes polipokkal, és ezért ehette meg. A férfi a nyugat-norvég Eidsbygda közelében fogta ki a bizarr zsákmányt - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.