Letartóztatták a verekedős nőt

Vibrátorral verte véresre az anyját

Vérző fejjel találtak rá egy idős asszonyra a rendőrök, elmondása szerint a saját lánya támadt rá, mégpedig egy vibrátorral ütötte meg. A "fegyvert" megtalálták a kocsi ülésén.

2014.03.07 13:29ma.hu

Letartóztatták és vádat emeltek az új-mexikói Cara Claffy ellen, miután rátámadt a 60 éves édesanyjára. A 35 éves nő és a vele egy háztartásban élő Sheryl valamin összevitáztak, és miközben az idős asszony menekülni próbált az Albuquerque-ben lévő házból, lánya egy vibrátorral vágta őt fejbe, de olyan erősen, hogy a nőnek vérezni kezdett a feje. A kiérkező rendőrök a támadóeszközt is megtalálták egy közelben parkoló autó ülésén - számoltak be a helyi lapok.

Amikor Carát letartóztatták, ő azt vallotta, hogy az anyja saját magát ütötte fejbe a szexjátékkal, ez azoban a tiszteket nem hatotta meg, és családon belüli erőszak vádjával lecsukták. A büntetését súlyosbítja, hogy egy vele közös háztartásban élő személyre támadt rá. 3500 dolláros óvadékot szabtak ki rá, de ahogy a The Smoking Gun című lap tudja, hosszú priusza van már családon belüli erőszak, kábítószerrel összefüggő bűncselekmények és egyéb kisebb kihágások miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.