Az álcázás nagymestere Liu Bolin

Jó a szeme? Megtalálja a képeken a láthatatlan embert?

Néhány napja mutattunk be egy képet, amelyen első ránézésre csak egy óriási molylepke látszik, de aztán kiderül, hogy egy nő áll a kép közepén, tökéletes testfestésbe "bújva". Most még ennél is jobbat mutatunk.

Találja meg a Láthatatlan Embert! képgaléria

2014.04.08 08:29ma.hu

A minap mutattuk be Paul Roustan elképesztő testfestését, amelynek segítségével csaknem láthatatlanná tette Audrey Biernacki modellt egy molylepkét ábrázoló kép előtt. Az alkotás minden kétséget kizáróan lenyűgöző, ám senki ne higgye, hogy egyedi, a műfajt tekintve semmiképp sem az. A szakmai körökben nemzetközileg is ismert kínai művész, Liu Bolin az álcázás nagymestere, olyannyira, hogy sokan egyszerűen csak Láthatatlan Ember néven emlegetik.

Az alábbi képen - és a képgalériában - számos képet mutatunk be, amelyen a művész annyira tökéletesen "elbújt", hogy ezekhez képest a múltkori lepkés képen tényleg gyerekjáték volt megtalálni a nőt. Sikerül mindenhol felfedezni Bolint? (Apró segítség: ha a cipőjét megtalálják, onnan már az egész ember is könnyebb lesz.)

Indulhat a keresés? KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.