Álmok teljesültek a Hungaroringen

Különleges másodpilótákkal száguldozott Marenec Fruzsi

Nagy teljesítményű versenyautók, sebesség és a Hungaroring - sokak számára elérhetetlen álom. Több mint kétszáz gyerek a hétvégén azonban megtapasztalhatta, milyen is lehet az autóversenyzők élete.

2014.04.02 13:29ma.hu

Marenec Fruzsi újra a Lotus volánja mögé ült, most azonban nem versenyzett a csinos műsorvezető, hanem egy jó ügy mellé állt. „A magyar autóversenyzők összefogtak és egy emberként vettek részt ezen az eseményen. Több mint kétszáz egészséges és beteg kisgyereket vittünk körbe a Hungaroringen. Óriási élmény volt számomra, ahogy láttam a gyerekek szemében a lelkesedést, hogy milyen boldogok voltak. Nem vagyok elfogult, de kijelenthetem, hogy a Lotusoknak volt a legnagyobb sikere a hétvégén. Sőt, sokan kifejezetten női pilótát kerestek, hogy megmutassuk nekik a versenypályát” – magyarázta Fruzsi.

Fotó: Redlemon

A 16 éves, egyensúlyproblémákkal küzdő Halas Kálmánt is Fruzsi autóztatta meg a Forma 1-es magyar pályán. „Nagyon nagy élmény volt, most először mentem a Hungaroringen. Nem féltem, mert Fruzsi meglepően jól vezetett. Hogy mennyivel mentünk a célegyenesekben, nem tudom, de nagyon gyorsan” – mondta Kálmán.

Fruzsi egy éve kezdett el versenyezni a Lotus Ladies Cup mezőnyében, tavaly Hollandiába és Indiába is eljutott a versenysorozat indulójaként. A SportKlub sztárja annyira megszerette a száguldást, hogy idén is rajthoz áll. Ha kíváncsi arra, hogy milyen volt Fruzsi és Kálmán közös autózása a Hungaroringen, ne hagyja ki a MezTelenül adását április 10-én 20:15-kor a SportKlub műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.