Indiában száguldozott a műsorvezető

Miss Brazilnak nézték Marenec Fruzsit, de ő inkább gázt adott

Sebastian Vettel nyomdokaiba lépett, azazhogy gurult Marenec Fruzsi, mégpedig szó szerint: ugyanazon a versenypályán autózott, ahol a neves pilóta a negyedik F1-es világbajnoki címét szerezte.

Vettel nyomában járt Marenec Fruzsi képgaléria

2013.12.02 16:29ma.hu

Marenec Fruzsi a magyar szervezésű Lotus Ladies Cup másik nyolc hölgyversenyzőjével együtt kapott meghívást Karun Chandhok indiai Forma 1-es pilótától, hogy versenyezzenek az Új-Delhi mellett lévő Buddh International Circuiten, az indiai gyorsasági bajnokság betétfutamaként.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Nagyon készültem erre az útra, külön vásároltam egy fényképezőgépet, hogy mindent megörökíthessek. Az ország fantasztikus, igaz, hatalmas a kontraszt szegénység és gazdagság között. A helyiek sztárként kezelnek bennünket, nincs olyan sajtóorgánum, ahol ne jelent volna meg, hogy itt vagyunk. Sokan azt hiszik, hogy mindannyian szépségkirálynők vagyunk, akik autóversenyeznek, engem Miss Brazilnak hittek!" - mesélte nevetve a SportKlub műsorvezetője.

"Folyamatosan három nagydarab testőr kísért bennünket, akik le sem vették a szemüket rólunk. Amikor Agrában meglátogattuk a Tadzs Mahalt és a Palotát, versenyzőtársammal, Bende Adriennel leültünk egy párkányra fotózkodni. Pár másodperc sem telt el és őrjöngve érkezett egy palotaőr, azzal, hogy tiltott helyen ülünk. A testőrünk azonnal ott termett, megvillantotta a szemeit és a pisztolyát, a palotaőr pedig, mintha soha ott sem lett volna, úgy oldalgott el" - tette hozzá a műsorvezető, aki szombaton a 7., vasárnap a 8. helyen végzett a versenyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.