Ledöbbentek a Voice mesterei

Nézze meg: az Apácashow óta nem énekelt ekkorát fityulás!

Emlékeznek még az Apácashow-ra, hogyan csinált országos hírű, díjnyertes kórust a nővérekből Whoopi Goldberg? Akkor élvezni fogják az olasz Voice meghallgatását is, ahol még a Mesterek is megdöbbentek!

2014.03.21 15:50ma.hu
Fotó: YouTube

Emlékeznek még a Voice című tehetségkutatóra, annak is az első részeire, amikor a mesterek csak akkor láthatják meg a színpadon álló versenyzőt, ha úgy döntenek, bejuttatják őt a további fordulókba? Erre azért van szükség, hogy tényleg csak a hang alapján válogassanak, ne befolyásolja őket a versenyző megjelenése. Persze így nem ritka, hogy meglepetések is érik a vájtfülű mestereket, de amivel az olasz szakemberek szembesültek a legutóbbi fordulóban, arra nagyjából az Apácashow óta nem volt példa.

A nővért a zárdában Cristina Scuccia néven ismerik, és egyelőre nem tudni, lehet-e belőle világi sztárt faragni, de hogy hangja van, ahhoz nem fér kétség. Az igazi sokk pedig akkor érte a négy mestert, amikor egymás után megfordultak a székükkel. A 25 éves nővér egyébként az Ursuline Sisters kórus tagja, apácatársai pedig kint szurkoltak neki a váróban, nem eredménytelenül.

A beszavazás után elmondta, hogy valóban apáca, nemcsak egy jelmez az, amit a színpdon állva viselt, és azért jelentkezett a műsorba, mert úgy érzi, egy ajándék van a birtokában, amit meg kell osztania mindenkivel. No meg azért, mert szeretné, ha az ige mindenkihez eljutna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.