Kínozta és megalázta a rabokat

Fiatal lányokból csinált szexrabszolgákat

Azzal vádolnak egy utahi traktorost, hogy szexrabszolgákat tartott és magával hurcolta őket keresztül-kasul az országot járva, közben rendszeresen bántalmazta és azzal fenyegetőzött, hogy nyomorékká teszi.

2014.03.13 07:41ma.hu

Szexrabszolga-tartással vádolnak egy 54 éves utahi traktorost, aki a nyomozóhatóság szerint a pótkocsijában hónapokig rejtegetett több fiatalkorút, rendszeresen az ájulás határáig verte őket, és ha nem úgy tettek, ahogy ő szerette volna, azzal fenyegetőzött, hogy elcsúfítja őket. Timothy Jay Vafeades ellen szerdán emberrablás, illegális szexuális cselekedetek és gyermekpornográfia vádjával indítottak eljárást, elítélése esetén akár életfogytiglani börtönre is számíthat.

Fotó: freedigitalphotos.net

A feljelentést egy 19 éves nőrokona tette meg, aki azt állította, hogy 2013 májusában Floridából szegődött hozzá, hogy a "Twilight Express" nevű vállalkozásában, a teherautóján dolgozzon. Egy héttel később mondta, hogy inkább mégis hazamenne, de akkor a férfi az állításai szerint elkezdte fojtogatni, míg el nem ájult, majd ezt a következő hat hónapban ugyanígy folytatta: fenyegetőzött és erőszakoskodott, míg végigutazták Washington államot, Nevadát, Texast, Tennessee-t és más államokat - számolt be a News13 című amerikai hírhonlap.

Az amerikai jog szerint tinédzsernek számító 19 éves nő azt mondja, több mint 100 alkalommal kényszerítette őt Vafeades, hogy közösüljenek. Letörte a lány fogát és műfogat adott neki, és ő maga is műfogsort viselt, nagy vámpíragyarakkal - állította a tini. A férfit november 26-án tartóztatták le, amikor egy rendőr észrevette a lány testén látható zúzódásokat. Amikor a letartóztatásának híre ment, egy másik nő is megjelent a hatóságoknál és feljelentést tett ellene ugyanilyen vádakkal.

Ő azt mondta, egy Salt Lake Cityben lévő parkolóban találkozott a férfival 2012 áprilisában. Beleegyezett, hogy elmegy vele vacsorázni, beszállt a kocsiba, de nagyjából 10 percnyi kocsikázás után Vafeades közölte vele, hogy legalább egy hétig, de lehet, hogy tovább is kénytelen lesz vele maradni. A nőt mintegy 3 hónapig tartotta magánál fenyegetésekkel és erőszakkal, naponta szexre kényszerítve, és rabszolgának nevezte őt. Elmondása szerint levágta a haját és befestette, hogy elfedje a személyazonosságát, és arra akarta kényszeríteni, hogy házasodjanak össze.

Vafeades ellen Minnesota államban folyik az eljárás, de elítélése után valószínűleg átszállítják Utah-ba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.