Biztosítéknak kellettek a tizenéves lányok

Szexrabszolgának adták el tinilányaikat a tartozás fejében

Szexuális rabszolgát csináltak a szülők a két tizenéves lányukból, bár elmondásuk szerint ők csak "biztosítékként" adták át az uzsorásnak a lányokat, míg a tartozásukat ki tudják fizetni.

2013.03.27 07:31ma.hu

Valamivel több mint 40 ezer rúpiával (180 ezer forint) tartozott egy dél-indiai házaspár egy uzsorásnak, ám mivel nem tudtak fizetni, úgy gondolták, a legjobb megoldás, ha afféle biztosítékként a tartozás rendezéséig átadják két tizenéves lányukat a hitelezőnek. Csakhogy nem egyszerű munkára fogták be a lányokat, hanem elmondásuk szerint szexuális szolgáltatásokat is követeltek tőlük a kovácsműhelyben, ahol a falusiak azt látták, hogy a két lány keményen dolgozik.

A rendőrség letartóztatta az uzsorást és a tinilányok szüleit, de tagadják, hogy bármiféle törvényt megszegtek - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A kovács azzal védekezett, hogy a saját lányaiként vigyázott a hozzá került lányokra, és a rossz dolgokat csak ők állítják. "A szülők azt mondták, nem tudják visszafizetni az adósságot, úgyhogy a gyerekeiket addig itt kellett tartanom" - védekezett.

A rendőrség viszont mindenképp ki akarja vizsgálni az ügyet, akár egyszerű rabszolgaként foglalkoztatták a kamaszokat, akár szexuálisan bántalmazták őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.