13 éves lány és barátja támadt a házaspárra

Kamaszlányuk akarta megölni a szülőket

Saját kamaszlányát és annak barátját vádolja gyilkossági kísérlettel egy nő, akit megvágott torokkal vittek kórházba. A rendőrség szerint nem láttak más módot rá, hogy együtt lehessenek.

2014.03.10 16:46ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy 13 éves lányt és annak 15 éves barátját vádolják a floridai hatóságok azzal, hogy megpróbálták megölni a lány szüleit - az anyán életmentő műtétet kellett végrehajtani, miután a fiú egy késsel megvágta a torkát. A News13 című amerikai hírportál információi szerint a lány valamilyen ürüggyel a garázsba csábította az anyját, ahol előzőleg elrejtőzött a szerelme, és amikor az asszony a közelébe ért, egy kést húzott végig a torkán.

A házban tartózkodó apa meghallotta a zajt, de egy másodperccel később már odaugrott hozzá a tini és a torkához szorította a kést. Az ocalai seriffhivatal szerint a férfi könyörögni kezdett a két tinédzsernek, hogy engedjék a feleségét kórházba vinni, végül valahogyan sikerült meggyőznie a fiatalokat, akik őt nem bántották, az asszony pedig még időben eljutott a kórházba. A letartóztatás után a tinik azt mondták, azért akartak megszabadulni a szülőktől, hogy így végre együtt lehessenek.

Most két rendbeli, előre megfontolt gyilkossági szándékkal és másodrendű gyilkossági kísérlettel állítják őket bíróság elé, egyelőre a Marion megyei fiatalkorúak börtönében vannak, óvadék nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.