Megdobálta a feleségét a csalódott férj

Kenyérpirítóval torolta meg a visszautasított szexet

Amikor az asszony azt mondta, épp nincs kedve a szexhez, a csalódott férj olyan dühös lett, hogy mérgében konyhai eszközöket, köztük egy kenyérpirítót vágott a feleségéhez.

2014.03.07 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Úgy feldühödött a 37 éves Jong Park, amikor felesége visszautasította a közeledést, hogy mérgében a keze ügyébe eső első tárgyat, egy kenyérpirítót vágott az asszonyhoz. A floridai Boca Ratonban élő házaspár a szexen szólalkozott össze, mire a férj elkapta a nő haját és cibálni kezdte, ezután vágta hozzá a kenyérpirítót - jelentette a Palm Beach Post című lap. Az asszony a hírek szerint zúzódásos sebeket szerzett a homlokán az incidens során.

A rendőrség szerint az eset után félt hazatérni, bár most egyelőre biztonságban érezheti magát: a férjét előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyét később fogják tárgyalni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.