Kenyérpirító-nyomtató kombó

Hírek a kenyérbe égetve

Az internetes kenyérpirító révén a reggeli híreket akár a pirítósunkon is olvashatjuk majd. De ha úgy tartja kedvünk ellenségeink képét is elfogyaszthatjuk.

2008.09.12 09:41koac, ma.hu

A múltkoriban beszámoltunk róla, hogy készül az iPod-dokkolóként funkcionáló hűtőszekrény, de volt már szó a rendkívül jó vízállósági tulajdonságokkal rendelkező televízióról is, melyet akár a zuhanyfülkébe is magunkkal cipelhetünk. Ám mindezen készülékek semmik ahhoz képest, amelyet most az Electrolux mutatott be. Egészen pontosan Sung Bae Chang a cég egyik dizájnere készítette a különleges kenyérpirítót, mely jelenleg finalista a 2008 Electrolux Design Lab elnevezésű versenyen.

A készülék tehát egyelőre csupán koncepció, ám a manapság a boltok polcain megjelenő különböző termékekből kiindulva nyugodtan elképzelhető, hogy egyszer mi, hétköznapi emberek is megvásárolhatjuk majd a kenyérpirító-nyomtató kombót. Mert, hogy tulajdonképpen erről van szó. Egy olyan kenyérpirító készülékről, mely képes arra, hogy az általunk megadott mintát beleégesse a reggelinkbe.

A technikai paraméterekről egyelőre annyit tudni, hogy az eszköz USB-n keresztül képes az internetre csatlakozni, a „nyomtatásban” pedig vezetékek által melegített rugalmas modulok játszanak szerepet, melyek függőlegesen 30 fokban képesek elmozdulni. Ezeknek a moduloknak köszönhetően gyakorlatilag mindent a kenyerünkbe égethetünk, amihez csak kedvünk van, legyen az egy fotó, az időjárás-jelentés vagy a reggeli hírek. Hogy mindez megjelenik e valaha a kereskedelemben innentől már csak az Electroluxon múlik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.