Gyámság alá helyeztetné az idős filmsztárt

Gina Lollobrigidának "teljesen elment az esze" - a fia szerint

Gyámság alá helyeztetné Gina Lollobrigidát a fia, mert szerinte a 86 éves egykori filmdívának "elment az esze". A férfi szemét legfőképp az anyja körül lebzselő "örökségvadászok" szúrják.

2014.03.05 15:29MTI

Milko Skofic olasz lapoknak elmondta, hogy anyja fiatal férfiakkal veszi körül magát, akik csak az örökségre pályáznak. A színésznő első - egy szlovén orvossal kötött házasságából - származó Skofic ügyvédhez fordult a hajdani szexszimbólum beszámíthatatlanná nyilvánítása érdekében. Skofic azt állítja, hogy két éve képtelen találkozni anyjával, akivel telefonon sem tudott kapcsolatba lépni "az őt körülvevő, csak az örökségre pályázó személyek miatt".

Fotó: MTI

Olasz lapok 36 millió euróra becsülik Gina Lollobrigida olaszországi és monacói vagyontárgyainak értékét. Homály fedi, hogy az idős színésznőt érvényes házasság fűzi-e egy 34 évvel fiatalabb spanyol üzletemberhez, az 52 éves Javier Rigauhoz, aki 2006-2007-ben udvarolt neki. Lollobrigida 2010-ben feljelentette volt vőlegényét, aki szerinte csalárd módon, az ő beleegyezése nélkül, a távollétében kötött vele házasságot Barcelonában nyolc tanú előtt ugyanazon év november 29-én; őt állítólag egy másik nő, egy csaló, egy "hasonmás" képviselte az esküvőn.

Az "önjelölt" férj viszont váltig állítja, hogy a házasság érvényes, az a színésznő által egy barcelonai közjegyző előtt 2010. augusztus 6-án adott "különleges" meghatalmazás alapján jött létre. Lollobrigida szerint a férfi olyan dokumentumokon szereplő aláírását használta fel a házasságkötéshez, amelyeket egészen más célból látott el kézjegyével, és Rigau célja csak az örökség megkaparintása.

Az olasz lapoknak nyilatkozó Milko Skofic bírálta anyját azért is, mert a Rigauval való szakítása után is viszonyt létesített más, jóval fiatalabb férfival. A fiúnak nem tetszett az sem, hogy Lollobrigida tavaly egy svájci árverésen eladott 3,8 millió eurónyi családi ékszert. Az olasz sajtó szerint a színésznő azzal vágott vissza fiának, hogy mentálisan "tökéletesen rendben van", utazgat a világban, ingázik Róma és Monte-Carlo között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.