Az olasz dívát is meghívták a bécsi operabálra

Mira Sorvino nem elég: Lollobrigida is kell a különc milliomosnak!

Ifjúkorának szexszimbóluma, a 85 éves Gina Lollobrigida lesz Richard Lugner különc osztrák milliomos második sztárvendége a február 7-i bécsi operabálon, amelyre meghívta Mira Sorvino Oscar-díjas amerikai filmszínésznőt is.

Gina Lollobrigida képekben képgaléria

2013.02.01 14:29MTI

A dúsgazdag építési vállalkozó, aki 22 éve bérel páholyt a legrangosabb bécsi társasági eseményen, az első, hozzá hasonló korú hölgyvendégét bejelentve elmondta, hogy fiatal korában Gina Lollobrigida "egy igazi szexszimbólum volt". A 80 éves Lugner egyszer már meghívta az egykori olasz filmdívát az operabálra, 1991-ben, akkor azonban az Öböl-háború kitörése miatt az utolsó pillanatban lefújták a rendezvényt.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Csütörtöki bécsi sajtótájékoztatóján Lugner elmondta, hogy sem Mira Sorvino, sem Lollobrigida nem állt elő különleges igénnyel azon kívül, hogy mindketten vegetariánusok. Emellett az egykori olasz filmcsillag azt kérte, hogy ne helikopterrel, hanem autón vigyék a gloggnitzi Luigi étterembe, ahol a vállalkozó hagyományosan megebédelteti vendégeit az estély előtt.

A sajtótájékoztatón Lugner felhánytorgatta, hogy noha már több mint két évtizede vesz részt az operabálon, idén egy "másodosztályú páholyba száműzték" azzal az indoklással, hogy a páholya előtt szokásos tolongás biztonsági kockázatot jelent.

A vállalkozó minden évben más hírességet hív meg a páholyába. Korábbi vendégei között volt Sophia Loren, Andy McDowell, Larry Hagman, Roger Moore, de a botrányhős Paris Hilton és Lindsay Lohan is. Két éve magára vonta a bál szervezőinek haragját azzal, hogy a Ruby nevű marokkói származású bártáncosnőt, Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányának egyik főszereplőjét hívta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.