Idén is választott a különc osztrák milliomos

Mira Sorvino az idei Bécsi Operabál sztárvendége

Mira Sorvino Oscar-díjas amerikai filmszínésznő lesz az idei bécsi operabál sztárvendége a különc osztrák milliomos, Richard Lugner jóvoltából.

2013.01.17 08:29MTI
Fotó: MTI

Lugner szerdán sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy idei vendége a bálon Mira Sorvino lesz. "Csodaszép nő, a Harvardon tanult, és még kínaiul is tud" - jellemezte a színésznőt Richard Lugner.

Mira Sorvino Woody Allen 1995-ös, Hatalmas Aphrodité című filmjében nyújtott alakításáért kapott Oscar-díjat a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

A vállalkozó minden évben más hírességet hív meg a páholyába. Korábbi vendégei között volt Sophia Loren, Andy McDowell, Larry Hagman, Roger Moore, de a botrányhős Paris Hilton és Lindsay Lohan is. Két éve magára vonta az előkelő operabál szervezőinek haragját azzal, hogy Rubyt (Karima El Mahrougot), Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányának egyik főszereplőjét hívta meg.

Lugner hangsúlyozta: néhány korábbi vendégével ellentétben Mira Sorvino kizárólag színészi teljesítményével tett szert ismertségre. Az újságírók kérdésére kijelentette: az, hogy idei vendége nem olyan híres, mint például Paris Hilton, nem zavarja őt. "Mindig szekálnak, ha meg komoly vendéget hozok, akkor azt mondják, Lugner unalmas" - vágott vissza a sajtónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.