Építési vállalkozó hívta meg a kétes hírű lányt

Képek! - Botrány az Operabálon? Prostituált lesz a sztárvendég!

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az idei Operabál díszvendége az a marokkói prostituált lesz, aki miatt kis híján megbukott az olasz kormányfő.

Ruby, a marokkói prostituált lesz a Bécsi Operabál díszvendége képgaléria

2011.03.02 19:29ma.hu/ fotó:MTI

Megdöbbent az osztrák közvélemény, amikor egy sajtótájékoztatón bejelentették, hogy az idei Bécsi Operabál díszvendége Karima El-Mahrug, vagy ismertebb nevén Ruby lesz. Igen, ő az a 18 éves prostituált, aki kis híján az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi bukását is okozta, no persze nem szándékosan.

A marokkói származású éjszakai pillangó jelenléte már önmagában támadási felületet nyújtana bármelyik politikus ellenzékének, ám Ruby akkoriban, amikor rendszeresen megfordult Berlusconi rezidenciáján, mindössze 17 éves volt.

Fotó: MTI (További képek a galériában)

Az eset talán ki sem derült volna, ha a lány nem kerül a rendőrség látóterébe lopás vádjával, és az olasz kormányfő nem lép közbe személyesen, hogy mentsék fel. Saját bevallása szerint azért tette ezt, mert azt hitte, hogy a lány az időközben megbukott, de akkor még posztján lévő egyiptomi elnök, Hoszni Mubarak unokahúga, és nem akarta, hogy a fiaskó árnyékot vessen az olasz-egyiptomi diplomáciai kapcsolatokra.

Mások szerint viszont azért akarta felmentetni a lányt, hogy ne derüljön ki kettejük titkos viszonya. Azzal azonban, hogy az ügyészséghez fordult, végül mégis magára, magukra irányította a figyelmet.

A lány azt állította, hogy nem volt köztük szexuális viszony, csak a két szép szeméért kapott mindjárt az első találkozó után 7000 eurót, aztán pedig szintén a két szép szeméért vált állandó vendéggé Berlusconi "teljesen normális és mértékadó" vacsoráin.

A március 3-án megrendezésre kerülő Operabálra a rendezvény szervezője, Richard Lugner osztrák építési vállalkozó hívta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.