Brutálisan ölte meg a szőrös játékot

Börtönbe zárták, mert kivégezte a plüssmackót

Börtönre ítéltek egy nőt, mert brutális kegyetlenséggel kivégezte az embernagyságú plüssmedvét. A játékot több szúrással "ölte meg", de kiderült, hogy közben az élettársát képzelte a játék helyébe.

2014.03.03 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Súlyos testi sértés vádjával került rács mögé egy nő az amerikai Wyomingban, miután több szúrással kegyetlenül kivégezte... a játékmackóját. A kétméteres plüss állat egy heves veszekedésnek esett áldozatul, amely valamivel korábban robbant ki Carly Marra és az exbarátja, Jordan McAlexander között. A nő a vita hevében - no meg jó adag drog, köztük THC és marihuána hatására - felkapott egy kést, és miközben a védekezésre képtelen játékmackót kaszabolta, azt kiabálta a férfinak: "bárcsak ez te lennél!"

A Wyoming Star Tribune című lap információi szerint a pár már korábban szakított, és mindketten új kapcsolatba kezdtek, de úgy döntöttek, hogy még egy utolsó közös estét eltöltenek a 16 hónapos gyermekükkel, mielőtt végleg szétszakad a család. Csakhogy valamikor este 8 körül a férfi sms-eket kezdett küldeni az új barátnőjének, amivel felbőszítette Marrát, ekkor vezette le a feszültséget a medvén. McAlexander a fürdőszobába menekült a dühöngő nő elől, onnan hívta fel a rendőrséget is.

A nő a tárgyalásáig börtönben marad, hacsak ki nem fizeti az 5000 dolláros óvadékot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.