Rajong a buborékfóliáért a mosómedve

Bájos mosómaci: na mi a legjobb játéka?

Fogadjunk, ki nem találnák, mi az, amivel a legszívesebben tölti az idejét egy háziállatként tartott mosómedve. Az biztos, hogy nem szokványos szórakozást talált: bolondul a buborékfóliáért!

2014.02.18 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Nem sok ember van, aki legalább gyerekként ne szerette volna a buborékfólia kis gombócait pattogtatni, néhányan még felnőttkorra sem növik ki eme szenvedélyüket. Azt viszont kevesen gondolnánk, hogy még a mosómedvék közt is akad olyan, amelyik képes lenne akár egész nap pattogtatni!

Pedig itt a bizonyíték rá, az annieredner felhasználónevű internetező töltötte fel az egyik legnagyobb videómegosztóra, amint egy háziállatként tartott mosómaci módszeresen végigmegy az összes buborékon és élvezi, ahogy egymás után pattannak a kis légzsákok. Na ki kapott kedvet egy kis pattogtatáshoz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.