Életét kockáztatta egy videójátékért

Lángokban állt a háza, de ő visszament az X-Boxáért

Nem lehetett látni a sűrű füsttől, és nagy volt az esély, hogy az egész háza lakhatatlanná válik, a férfi mégis csak az X-Boxáért aggódott, és az életét kockáztatta, hogy kihozza a tűzből az imádott játékát.

2014.01.27 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Az életét is hajlandó lett volna feláldozni egy videójátékért egy férfi az amerikai Kansasben, és nem sok hiányzott ahhoz, hogy tényleg be is következzen a tragédia. Az ismeretlen nevű férfi a tűzoltóság szerint már kimenekült az égő házból, amikor hirtelen eszébe jutott, hogy a kedvenc X-Box játéka bent maradt, ezért visszarohant érte. Szerencsére sikerült kimenekítenie a konzolt, de még így is nagy veszélyben volt: a manőver során annyi füstöt lélegzett be, hogy akár meg is fulladhatott volna.

A tűzoltóknak köszönhetően szerencsére sikerült a lángokat megfékezni, de a házban így is 80 ezer dolláros (17,8 millió forint) kár keletkezett. A tulajdonos a körülményekhez képest jól van, nem szenvedett súlyos sérüléseket - jelentette az ABC15 televíziós hírcsatorna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.