Megbüntették a ragadozó gazdáját

Tigrissel ment a bárba, pánik tört ki

Büntetést róttak ki egy férfira, aki bement egy bárba, de nem egyedül, hanem magával vitte házikedvencét is - egy tigrist! Igaz, az állat még csak kölyök volt, de így is nagy pánikot okozott.

2014.02.28 11:37ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Rendbontás miatt büntettek meg egy férfit az amerikai Illinois államban, Lockportban, miután besétált a Richie Bárba, egy tigris kíséretében. Bár az 57 éves John Basile kísérője még csak kölyök volt, az emberek közt így is pánik tört ki, és állítólag mindenki csak sikoltozott, hogy "Ez egy tigris? Egy tigris??!"

A férfit felelőtlen magatartásért és veszélyes állat birtoklásáért is vádolják - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.