Hiába ingerelte az állatokat az öngyilkosjelölt

Tigrisek közt akart meghalni, de még nekik sem kellett

Depressziója és elmezavara miatt akart véget vetni az életének egy kínai férfi, és ehhez azt a módszert választotta, hogy megeteti magát egy állatkert tigriseivel, de azok épp nem voltak éhesek.

2014.02.19 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Testvére elmondása szerint már régóta depresszió is társul a 27 éves Yang Jinhai enyhe elmebaja mellé, ezzel magyarázható az öngyilkossági szándéka, amit egy kínai állatkertben tervezett véghez vinni. A férfi a szemtanúk szerint a chengdou-i állatkertben felmászott egy fára, majd onnan beugrott a bengáli tigrisek ketrecébe és "színpadias, eltúlzott mozdulatokkal" próbálta felhívni magára a ragadozók figyelmét.

A vadak viszont vagy nem voltak éhesek, vagy nem tűnt számukra gusztusos falatnak Jinhai, mert 20 percnyi kitartó próbálkozás után sem marcangolták szét. "Megkérem őket, hogy harapjanak meg és egyék meg a húsom, és én nem fogok küzdeni ellenük" - írta az öngyilkosjelölt a búcsúlevelében. Ám hiába ugrándozott a tigrisek előtt, azok csak egy kicsit megkarmolták a hátát és a nyakát, de aztán úgy döntöttek, más vacsora után néznek.

Az állatkert személyzete elkábította a tigriseket és kivonszolták a férfit a ketrecből, összesen 16 könnyebb sérülést számoltak össze a testén az őt ellátó orvosok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.