Részeg volt és begerjedt a nő

Rendőrt hívott az özvegy, hogy d...gják meg

"Évek óta senki nem hatolt belém" - panaszolta a részeg özvegy, aki valamilyen ürüggyel kihívta a rendőrjárőrt, aztán amikor a tisztek ott voltak, előállt a meglehetősen szokatlan kérésével.

2014.02.26 17:29ma.hu

"Évek óta senki nem hatolt belém, és én nagyon be vagyok gerjedve" - rikácsolta a részeg özvegy a rendőröknek, akiket azzal hívott fel, hogy valami gond van az autójával, de amikor a járőrök kiérkeztek, a nő előállt a farbával és bevallotta a valódi szándékát. Az eset Floridában történt a hét elején. A hívás alapján helyszínre érkező rendőr első kérdése az volt a nőhöz, hogy mit tehetne érte, mire az 58 éves, láthatóan erősen részeg Maria Montenez-Colon közölte, hogy igazán meg...hatnák őt.

A rendőrök hátat fordítottak neki és elhagyták a házát, de egy órával később a nő újra hívta a 911-et. Amikor a nyomozók megkérdezték, egyáltalán hogy jutott eszébe ilyesmi, a nő annyit felelt: mi mást tehettem volna, hogy valaki meg...jon?! - idézte a rendőrségi beszámolót a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.