Tökrészegen fogták el a rendőrök

Pucéran és véresen tombolt: barátja nem akart szexelni vele

Anyaszült meztelenül, több sebből vérezve rohangászott az otthonában egy nő, karján a 4 hónapos kislányával, akinek a fejét többször odaütögette a bútorokhoz: az bőszítette fel, hogy barátja nem akart vele lefeküdni.

2014.02.13 12:29ma.hu
Ashley Prenovost (Fotó: Facebook)

Meztelenül, véresen tombolva és sikoltozva rohangált körbe a lakásában egy arizonai nő, karján a négyhónapos kislányával, akinek a fejét többször is megütötte: a teljesen részeg nő a rendőrség szerint azon húzta fel magát, hogy barátja nem volt hajlandó szexelni vele. A 24 éves Ashley Marie Prenovost a kicsi fejét nekiütötte a komódnak, majd a vád szerint elkezdte ököllel ütni a falakat, és összevagdosta a kezét, amikor egy üvegezett képet tört össze - számolt be a NY Daily News című lap. Párja ekkor hívta ki a rendőröket, akik erősen ittas állapotban, vérző kezekkel találták a pucéran őrjöngő nőt.

A nőt gyermekkel és felnőttel szembeni visszaélés, kiskorú elleni agresszív támadás és veszélyeztetés, valamint szándékos testi sértés, rongálás és rendbontás vádjával tartóztatták le. Az esetet a glendale-i rendőrség elkezdte kivizsgálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.