Garázdaság

Baltával hadonászva, biciklit törve őrjöngött az utcán

Baltával kezében, őrjöngve rohangált az utcán szombaton este egy férfi Csákváron. Egy biciklit összetört, egy embert többször megütött, mire a rendőrök elfogták.

2013.05.26 09:31Havariapress

Szombaton este riasztották a rendőröket a Fejér megyei nagyközség egyik utcájába, ahol egy férfi baltával rohangálva keltett riadalmat. A baltás férfi egy embert megtámadott: kézzel többször megütötte, megkergette, majd a biciklijét a baltával összetörte. A bicskei rendőrök elfogták, majd előállították az őrjöngő férfit. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.