A családapát őrizetbe vették

Baltával támadt a családjára egy dühöngő férfi Nyírgyulajon

Baltával támadt feleségére és lányára egy dühöngő férfi Nyírgyulajon. Elfogása után kiderült, hogy korábban a fiát is megtámadta, baltával megsebesítette a 17 éves fiatalt.

2013.02.14 10:26MTI

Szerdán riasztották a rendőröket a nyírségi község egyik házához, ahol egy férfi baltával fenyegette családtagjait. A 46 éves apa 19 éves lányát és 41 éves feleségét támadta meg: kijelentette, amennyiben belépnek a házba, beléjük vágja a baltát. A férfi a szerszámot a két nő felé hajította, de nem találta el egyiküket sem.

A rendőrök elfogták a férfit, akiről kiderült, néhány napja 17 éves fiát is megtámadta. A baltával megsebesített fiú nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A családapát őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben zaklatás, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.