Négyen voltak kettő ellen

Baltával vagdosták hátba a férfit

Két soltvadkerti férfit 4 ismeretlen személy, előzetes szóváltást követően bántalmazott.

2012.10.28 09:59ma.hu

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomoz felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt 2012.10.26-án éjfél körüli időben a Tázláron az egyik vendéglő előtt két soltvadkerti férfit 4 ismeretlen személy, előzetes szóváltást követően bántalmazott. Az egyik egy baltát vett elő, mellyel az egyik sértet hátán felületi hámsérülést okozott. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével négy tázlári lakos gyanúsítható megalapozottan, akik közül két férfit és egy nőt őrizetbe vettek - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.