Agyrázkódást kapott a szerelmes nő

Veszélyes szex: a falba verte a barátnője fejét a túlsúlyos ifjú

Élete első szexuális élményét élte át a súlyosan elhízott férfi, de kis híján tragikusan ért véget: a szerelem hevében az egyik erőteljesebb lökéssel akkorát lódított a barátnőjén, hogy ő a fejével törte be a falat.

2014.02.21 15:29ma.hu

Az első szex szinte mindenkinek egy életre szóló emléket jelent, ám csak kevesen mondhatják el, hogy annyira emlékezetes, mint Gregg Casarona és barátnője számára, akiknek a történetét még a TLC című amerikai tévécsatorna is feldolgozta az extrém szexuális kalandokról szóló sorozatában. Az eset nyolc évvel ezelőtt történt, amikor Gregg még 197 kilót nyomott - azóta ennek nagyobb részét leadta -, az akkor 21 éves barátnője, Jennifer Gerakaris viszont egy teljesen átlagos alkatú lány volt, sőt, 51 kilójával szó szerint eltörpült szerelme mellett.

Fotó: YouTube

Egy hónapja járhattak, amikor a lány úgy érezte, ideje egy szinttel feljebb lépni a kapcsolatukban, és az ágyába csábította az elhízott férfit. Ő bevallotta, hogy ez lesz élete első szeretkezése, így Jennifer szabad irányítást adott neki. Ahogy Greg egyre jobban belefeledkezett az ütemes mozgásba, minden egyes lökéssel egyre hátrább tolta az ágyon a pihekönnyű lányt, mígnem az egyik erőteljesebb lökéssel akkorát lódított rajta, hogy a lány feje nekicsapódott a vékony falnak és áttörte azt.

"Arra gondoltam: ez volt életem első szexe, és megöltem őt. Jen meghalt!" - idézte fel a szörnyű pillanatokat a férfi. Szerencsére néhány másodperc múlva már együtt nevettek, amikor Jen magához térve azt kérdezte: "miért hagytad abba?" Ennek ellenére végül mégis a kórházban kötöttek ki, mert a lány agyrázkódást szenvedett, és aztán újabb kínos pillanatoknak néztek elébe, amikor el kellett mondani az orvosnak, hogy mi is történt pontosan.

Ma már persze mindketten nevetve idézik fel a különös bakit, és kissé zavartan, de nyíltan mesélnek róla a dokumentumsorozatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.