Hadat üzent a giccsnek a Comedy Central

Hagyja a csöpögést másra, Valentinkor is váltson a humorcsatornára!

Különleges, csöpögésmentes műsorfolyammal várja a tévénézőket a hazai humorcsatorna, legalábbis azokat, akiknek már a könyökükön jön ki a Valentin napi érzelmi giccs.

2014.02.11 13:03ma.hu

Valentin napon exkluzív műsorfolyammal támad a Comedy Central. A magyar humorcsatorna a csöpögős érzelmességet meghagyja másnak, érkeznek viszont a legismertebb sorozatok különkiadásai: Így jártam anyátokkal, Városfejlesztési osztály, Férjek gyöngye, Jim szerint a világ... csupa híres szitkom, máskor nem látható epizódokkal!

A Happy Endings – Fuss el véle! Bálint napi különkiadásában lesz minden, ami a barokkos romantikához kell, fehér hintó és cilinderes kocsis, ám a chicagói baráti társaság tagjainál nehezen jön össze az ünnepi csók. Annyit elárulhatunk: a heterók hoppon maradnak a végén. Nem vették véresen komolyan az ünneplést az Így jártam anyátokkal készítői sem. A Valentin napi különkiadásban Barney továbbra is az egyéjszakás kalandokat hajtja és keresi a legelkeseredettebb lányt a bárban, akit aztán a maga módján megvigasztalhat.

A kínosan vicces pillanatokat A hivatal című sorozat szállítja, amihez a Városfejlesztési osztály is betársul. Utóbbi romantikus különkiadásában Leslie anyját próbálják összehozni egy idősebb fickóval, akiről kiderül, hogy teljesen flúgos. A Joey-ban Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) egy elfuserált randit tölt el egy riporternővel, akinek a jó kritika érdekében nem mondhat ellent. Az akció melléktermékeként a nő azt hiszi, hogy Joey leánykérésre készül. Ebből a helyzetből nem lesz egyszerű kimásznia a magyar humorcsatorna egyik legjelentősebb nőcsábászának.

A Férjek gyöngye és a Jim szerint a világ két házas emberétől azt is megtudhatjuk, hogy milyen buktatói vannak, ha az ember a nejével tölti a jeles napot. Végül az Agymenők magányos geekjei gondolnak az otthon üldögélő rokonlelkekre, és így megnézhetjük, hogy milyen egy fergeteges szingli buli a képregény boltban.

Február 14-én 15:15-től 19:30-ig Valentin napi tematikus sorozatepizódokkal és megannyi nevetéssel szolgál az otthon romantikázó pároknak a Comedy Central.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.