Valentin nap óta vártak a nagy napra

Képek - Oláh Gergő végre meg tudta szöktetni a feleségét

Még Valentin napon lepte meg feleségét az X-Faktor harmadik szériájának győztese, ám egészen mostanáig nem volt annyi idejük, hogy repülőre szálljanak és megszökjenek Manchesterbe.

Oláh Gergő Manchesterbe szöktette feleségét képgaléria

2013.04.05 14:35ma.hu

Oláh Gergő már lassan két hónapja, a Szerelmesek Napján örömkönnyeket csalt felesége, Niki szemébe, amikor átnyújtotta neki a meglepetésnek szánt repülőjegyeket, ám azóta hol egyiküknek, hol másikuknak jött közbe valami halaszthatatlan elfoglaltság, Gergőnek is mostanában egymást érik a fellépések, így nem volt könnyű felszállni arra a gépre, ami elrepítette őket Manchesterbe. Végül azonban csak elérkezett a nagy nap és elutazhattak arra a romantikus útra, amiről a házasságkötésük óta álmodoztak.

"Nagyon vártuk ezt a napot, de mindketten nagyon izgultunk is. Némi gyógyszert is hoztam magammal, hogy a gyomromat ne viselje meg a repülés, de később vettem be, mint kellett volna, így csak remélni tudom, hogy hatni fog és minden rendben lesz" - vallotta be izgatottan a felszállás előtt Niki.

Fotó: Juhász Tibor (A galériához KATT a képre!)


Az egyetlen aprócska üröm az örömben, hogy a gyerekeket otthon kellett hagyniuk, mivel eddig még sosem hagyták őket magukra egyszerre, de szerencsére tudják, hogy Niki anyukájánál igazán jó kezekben van a két lurkó, a két napos villámutazás után pedig némi ajándékkal fogják őket kiengesztelni. Az indulásnál ugyanis egy kis cselt kellett bevetniük, mert tudták, hogy a búcsúzás sírásba fulladt volna.

A programban szállodai wellness és a kéz a kézben andalgás után egy romantikus vacsora is szerepel, a második napon aztán megnézik a környék nevezetességeit - árulta el Gergő, aki nagyon izgatott volt, hogy hosszú idő után egy igazi szerelmes hétvégét tölthet feleségével csak kettesben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.