Ezért kell mindig felvenni a telefont

Sose vette fel a telefont, ezért szerelme kábító pisztollyal lőtte meg

Vannak férfiak, akik betegesen irtóznak a telefontól, és vannak nők, akik nem értik meg, szerelmük miért nem hajlandó velük így kommunikálni. Egy floridai nő sajátos módon próbált revansot venni.

2014.02.05 15:08ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A nők időnként furcsa módon próbálják lezárni az elhúzódó vitákat, mint például az a 28 éves floridai szerelmes, aki egy két éve húzódó feszültségnek vetett véget egy kábító pisztollyal. A Fort Walton Beachen élő nő azóta perlekedett a párjával, mert bármikor próbálta telefonon elérni a férfit, ő szinte sose vette fel. Az örökös vitákból a nőnek mostanra lett elege, így amikor ismét nem tudta felhívni a kedvesét, pisztolyt ragadott és a legközelebbi találkozáskor egy kábító lövedékkel meglőtte őt.

A támadást a szomszédok jelentették, akik az eset után meglátták a férfi testén a bőrpírt, ezért értesítették az Okaloosa megyei seriffhivatalt. A nő elismerte a támadást, tárgyalására viszont később kerül sor. Az ügy pikantériája, hogy a páros most várja a közös gyermekét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.