25 millió dollárt kap a 15 éves Meadow

Egyedül örökli a milliós vagyont Paul Walker lánya

Egyedüli örökösként 15 éves lányát, Meadow-t jelölte meg a végrendeletében Paul Walker, akinek édesapja gondoskodik az utolsó akarat megfelelő végrehajtásáról. A színész exbarátnője lehet a vagyonkezelő.

2014.02.05 14:23ma.hu
Fotó: MTI

Teljes vagyonának egyedüli örököseként a 15 éves lányát nevezte meg Paul Walker, aki egy barátja mellett ülve halálos balesetet szenvedett november 30-án, amikor a kocsi nagy sebességgel nekicsapódott egy fának, majd kigyulladt. A Halálos iramban-filmek 40 éves sztárja mintegy 25 millió dollárnyi (5,68 milliárd forint) vagyont hagyott Meadow Rain Walkerre, végrehajtónak pedig az apját, id. Paul Walkert nevezte meg, aki a TMZ celebhírlap szerint eljuttatta a végrendeletet a hagyatéki bíróságnak.

A kiskorú örökös 18. évének betöltéséig a vagyont Walker édesanyja, Cheryl Walker kezelheti, valamint a néhai színész arra is kitért, hogy szeretné, ha lánya törvényes gyámjaként is a nagymamát neveznék ki. Ez szokatlan csavarnak számít, mivel Meadow egészen az apja halálát megelőző időszakig édesanyjával, Rebecca Soterosszal élt, csak az utolsó hetekben költözött az apjához.

Egy barátja, Ronn Shikari elmondta, hogy a tragikus baleset előtt nem sokkal Walker arról beszélt neki, hogy fontolgatja a visszavonulást, hogy több időt tölthessen lányával. Ezt Vince Krause is megerősítette, mondván, bármennyire is híres volt és sokat keresett, Walkernek semmi nem ért annyit, mint a családja - csak ezt későn ismerte fel. "Van egy része az életemnek, amit úgy érzek, hogy elvesztegettem az időt" - fogalmazott a színész, miután lánya hozzá költözött. Sok idő azonban nem jutott nekik.

A hagyatékkal kapcsolatban februárban dönt a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.