Színésztársára emlékezett a sztár a Sundance-en

Kurt Russell: "...de mi ez ahhoz képest, ami Paul Walkerral történt!"

Kollégájára, a tragikus balesetben elhunyt Paul Walkerra emlékezett a Sundance fesztiválon Kurt Russell, aki a Halálos iramban című sorozat 7. részében csatlakozott a csapathoz.

2014.01.21 17:07ma.hu
Paul Walker (Fotó: MTI)

"Fantasztikus srác volt" - jegyezte meg Kurt Russell a napokban zajló Sundance filmfelsztiválon, amikor Paul Walker neve szóba került. Russell a Halálos iramban című széria hetedik részében csatlakozott a stábhoz, a sorozatot Walker fémjelezte, és épp az utolsó részen dolgozott, amikor egy jótékonysági estről hazafelé végzetes balesetet szenvedett. A 62 éves színész egy apát játszik a készülő új részben.

Russell a forgatókönyvírókra célozva elmondta, hogy nehéz dolguk lehetett, hisz Walker váratlan halála miatt a teljes sztorit újra kellett írni. "Ez katasztrófa, ez a legrosszabb dolog, ami csak történhet egy filmmel, de ez mind semmi ahhoz képest, ami Paullal történt" - jegyezte meg.

A filmet a tervek szerint 2015 áprilisában mutatják be a mozikban, de egyelőre nem tudni, hogy a már leforgatott jeleneteket hogyan fogják beépíteni a teljes történetbe. "Akár meghal a srác a filmben, akár nem, ezt nem tudhatjuk, de ez valószínűleg jelentősen megváltoztatja a sztorit" - jegyezte meg Russell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.