Vin Diesel

Walker halála miatt csaknem egy évet késik a 7. Halálos iramban bemutatója

"Ő is azt akarta volna, hogy ti tudjátok meg elsőnek" - írta Diesel a forgalmazás kezdetének időpontját elárulva, a 40 évesen szörnyet halt kollégájára utalva.

2013.12.23 12:28MTI

Csaknem egy évet késik a Halálos iramban-széria hetedik akciófilmjének bemutatása az egyik főszereplő, Paul Walker halála miatt.

A sikerszéria másik sztárja, Vin Diesel vasárnap a Facebook oldalán jelentette be, hogy az eredetileg tervezett 2014. július 11. helyett csak 2015. április 10-én kerül a mozikba a film, amelynek gyártását Walker november 30-i tragikus autóbalesete miatt a Universal Pictures stúdió meghatározatlan időre felfüggesztette.

"Ő is azt akarta volna, hogy ti tudjátok meg elsőnek" - írta Diesel a forgalmazás kezdetének időpontját elárulva, a 40 évesen szörnyet halt kollégájára utalva.

A 46 éves Vin Diesel a bejelentéshez mellékelt egy fotót az utolsó, közösen forgatott jelenetről is.

Brian O'Conner civil ruhás nyomozó szerepében Paul Walker az illegális utcai autóversenyek világának jelképes figurája lett.

A színész a megengedettnél nagyobb sebességgel száguldott a dél-kaliforniai Santa Claritában, amikor amúgy is nehezen kormányozható típusú Porschéjával egy kanyarban lámpaoszlopnak csapódott. Az autó kigyulladt, Walker egy barátjával együtt szénné égett benne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.