Mi lökdöste le az üvegeket?

Hoppá: szellem jár a hotel bárjában?!

Különös dolgok történnek mostanában egy ausztrál szállodai ivóban: néha maguktól beindulnak a sörcsapok, máskor meg leugrálnak a polcról a borosüvegek - ez utóbbit a biztonsági kamera is felvette.

2014.01.31 16:13ma.hu
Fotó: YouTube

A törzsvendégek nem vesznek el, csak átalakulnak abban az ausztrál hotelhez tartozó bárban, ahová mostanában már a személyzet is csak félve mer belépni. A sydneyi Carlisle Kastélyszálló nevű helyen az utóbbi két hétben elszaporodtak a megmagyarázhatatlan jelenségek, köztük olyanok, mint például a sörcsapok beindulása maguktól, de olyan is volt, amikor italosüvegek és poharak vetették magukat a földre - mindkét esetet a biztonsági kamera is rögzítette. Peter Bradbury tulajdonos szerint néhány igen furcsa dolgot tapasztaltak az elmúlt időszakban.

"Ez az egész nagyon különös. Nem tudom, mióta kezdődött, de eléggé rendszeressé vált az elmúlt pár hétben. Több üveg is leesett a polcról. Úgy tűnik, a vörösbor a fő választása [a szellemnek], nyilván tetszik neki a piros szín. Drága bor volt, tegnap este egy Kilikanoont kapott fel, amiből egyetlen üveg 28 ausztrál dollár (5670 forint)" - mondta. A furcsa eseményekre az internet közönsége persze rögtön rámozdult és megpróbáltak rá racionális magyarázatot találni, de ezidáig senkinek sem sikerült, egyvalaki például odáig eljutott, hogy talán a polc szélén álló üveget a helyiségen átmasírozó alkalmazott lépteinek rezgése lökte ki, de a második üvegre még neki se volt épkézláb ötlete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.