A módszerre a bíróság is kíváncsi

Pénisszel akart szellemet űzni

Bíróság elé állították azt a kínai férfit, aki azt mondta, ki tudja űzni egy nőből a belé költözött rossz szellemeket, de ehhez a nőnek le kell feküdnie vele, mert csak a péniszével hajtható végre a művelet.

2013.08.23 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Bíróság vár Huang Jianjunra, aki szexre kényszerített volna egy nőt szelleműzés ürügyén, mondván, csak úgy tudja kihajtani az ártó lelkeket belőle, ha a péniszét is használja. A nő egy munkahelyi ügy miatt kérte az önjelölt Jianjun segítségét, aki egy szállodai szobában találkozott megbízójával. Megparancsolta a nőnek, hogy vetkőzzön meztelenre, csak így tudja elvégezni rajta a szükséges vizsgálatokat, majd megállapította, hogy a szellemek a nő vaginájába költöztek be, és ezt csakis úgy orvosolhatja, ha a péniszével takarítja ki az üreget.

A nő azonban vagy jobban félt a szextől, mint a szellemektől, vagy a gonoszok már a kiűzés gondolatától kimenekültek belőle, egy biztos: az ajánlat elfogadása helyett azonnal a rendőrséget hívta, akik letartóztatták a férfit. Most vizsgálati fogságban várja a bírósági meghallgatását, ám a kínai Southern Metropolis Daily című lap beszámolója szerint máris azzal védekezik, hogy mivel cukorbeteg, nem is képes az erekcióra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.