Elég paranormális tevékenység volt ez is...

Szellemet akart fogni, de a felszarvazását vette videóra

Gondosan felszerelte a kamerát és beállította, hogy ha mozgást érzékel, induljon el, majd izgatottan várta, hogy a felvételen előbb-utóbb feltűnik néhány kísértet. Csakhogy keserű meglepetés várt a szellemvadászra.

2013.05.22 17:56ma.hu

Csak paranormális jelenségeket szeretett volna videóra venni, és bizonyos szempontból végülis ez sikerült az ausztrál férfinek, ám nem egészen úgy sült el a kaland, ahogyan arra ő számított. A Tasmániai szigeten élő apa ugyanis azt várta, hogy a felvételen majd szellemeket fog látni, de mégis ő vált félholttá, amikor betette a lejátszóba a kazettát: a videófelvételen a 28 éves barátnője jelent meg a férfi 16 éves kamaszfiával, félreérthetetlen szituációban. A páros önfeledten becézgette és csókolgatta egymást, a férfi nem kis döbbenetére.

A nő az egyértelmű bizonyíték hatására megtört és bevallotta, hogy nem először fordult elő az eset, öt hasonlóról számolt be, ráadásul a hatóság előtt kellett vallania, mert tudomásával ellentétben nem 16, hanem 17 év lett volna a beleegyezési korhatár, így a fiatalkorú fiúval szemben is törvénytelenséget követett el - számolt be a Mirror című brit lap.

Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)


Persze eleinte megpróbált mindent tagadni és a kamera előtt lejátszódó jelenetet azzal magyarázta a 39 éves élettársának, hogy csak ártatlan ölelés volt, de aztán maga a kamasz árulta el az apjának, hogy előző nap háromszor is szeretkezett a nála jóval idősebb nővel. Nem sokkal később kiderült, hogy az egész akkor kezdődött, amikor a pótmami bement a kamasz szobájába, hogy megbeszéljék az autóvezetési órán szerzett tapasztalatokat, aztán a felszabadult hangulat közepette előbb némi csiklandozás kezdődött, amiből váratlanul egy csók pattant ki - és onnan már nem volt megállás.

A bíróság hétfőn börtönre ítélte a nőt kiskorú megrontása miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.