Milliós értékek helyett alig vitt valamit

Világ hülyéjét csinált a betörőből a fotóbolt tulajdonosa

Az nevet, aki utoljára nevet - gondolta a fotóbolt tulajdonosa, így amikor betörtek hozzá egy éjjel, ő a biztonsági kamera felvételeit felhasználva egy megsemmisítően gúnyos filmet vágott össze a betörőről.

2014.01.27 09:29ma.hu

Aligha lehet szakmája mestere az a betörő, aki egy vasárnap éjjelen behatolt egy texasi fotóboltba, ráadásul még az üzlet tulajdonosa is inkább poénra vette a dolgot, mintsem sopánkodni kezdett volna az őt ért kár miatt. Nem csoda: ahhoz képest, amit elvihetett volna tőle a tolvaj és amit tönkretehetett volna, tulajdonképp még egész barátian megúszta. Ennek örömére egy videóklipet rittyentett, amihez a Mission: Impossible főtémájának és a Queen Bohemian Rhapsody című számának feldolgozását vette alapul, a hangulathoz illően kazoo-n játszva, miközben az Ocean's 13 stílusában időről időre feltűnik egy összeg a képernyőn, azt mutatva, hogy mi van a tolvaj kezében és mekkora értéket hagyott a polcokon.

Fotó: YouTube

A kontár betörőnek már a bejutással meggyűlt a baja, de az igazi bénázás csak ezután következett: felkapott pár szinte filléresnek mondható elektronikai eszközt, miközben több száz dolláros holmikat hagyott a polcokon és a vitrinekben. Mindent egybevetve 1358 dollárért pakolta a hóna alá a szajrét, miközben 10 ezer dollárnyi fényképezőgép- és 46 ezer dolláros objektívkészletek maradtak a boltban. Persze a rombolás is megkárosította a bolt tulajdonosát, aminek helyrehozása további 1550 dollárba került.

"A videót elnézve a tolvaj nem úgy tűnik, mint aki magasan képzett ezen a területen" - jegyezte meg az üzletvezető, aki a gúnyos videót még megfejelte a végén egy "az álarc leesése: megfizethetetlen" megjegyzéssel, majd a teljes művet gyorsan fel is töltötte a világhálóra, így hamarosan tényleg a fél világ a balfék betörőn nevethet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.