Percekig egyensúlyozott a mélység fölött

Vérfagyasztó: a nyolcadik emelet párkányán mászkált a kisfiú

Több mint három percen keresztül vette valaki videóra, ahogy egy kisgyermek - ránézésre 2-3 év körüli lehet - egy nyolcemeletes ház legfelső szintjén, az ablakpárkányon totyog, miközben semmi nem védi a lezuhanástól.

2014.01.22 10:41ma.hu
Fotó: LiveLeak

Legalább 137 ezer nézőt sokkolt már az a videó, amelyet Indiában rögzítettek egy magas épület ablakából: a bő három perces felvételen egy szemközti nyolcemeletes ház látható, amelynek a legfelső szintjén egy 2-3 év körüli kisgyermek látható, amint az ablakpárkányon sétál. A párkány semmivel nem volt lekerítve, a gyermek pedig többször egészen a széléig megy, egy ízben a külső falon kapaszkodik a fél kezével, azzal segíti saját magát a felállásban.

Közben többször visszamászott a lakásba, de újra és újra kijött az ablakon, míg végül valaki megragadta és visszahúzta a biztonságosabb lakásba. A pontos helyszín nem ismert, így egyelőre azt se tudni, a rendőrség indít-e eljárást a kiskorú veszélyeztetése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.