Szűnni nem akaró erekció kínozta a férfit

Álom helyett rémálom: 7 hétig merev volt a dákója

A kamaszkor környékén még sokan álmodoznak arról, milyen lenne, ha soha nem szűnne meg az erekció, egy 22 éves fiatalember megtapasztalta, hogy a dolog nem annyira vidám, mint azt sokan hinnék.

2014.01.14 14:48ma.hu

A tartós erekció sok fiatalnak álma, de egy 22 éves ír sportolónak végül rémálomba fordult az elhúzódó merevedés, amit ráadásul nem is szándékosan idézett elő. A meg nem nevezett dublini fiatalember megpróbáltatásairól az Iris Medical Journal számolt be, miután sikerült az orvosoknak lelohasztaniuk a férfi "lelkesedését". A beteg rendszeresen kerékpározott, ám gyakran ült rá a mountain bike-ja középső merevítőjére is, ami a péniszében egy idő után rendellenes véráramlást okozott és egyszercsak azt vette észre, hogy nem lankad a fütykös.

Egy ideig még abban reménykedett, hogy előbb-utóbb magától is elmúlik a probléma, ám 7 hét után nem bírta tovább és végül szégyenkezve beállított a kórházi urológiára, ahol elmondták neki, hogy akár egy vérrög is kialakulhatott volna, ha nem kezelik az elszorított erek miatt kialakult pangást. A duzzanatot több sikertelen próbálkozás után végül egy különleges, habosított zselével és négy apró platinatekerccsel hozták helyre a megsérült kapcsolatot két ér között, ami a férfi péniszéből szállította el a vért.

Az orvosok azt is elmondták, hogy ebben az állapotban természetesen lehetséges lett volna a közösülés, de "igen fájdalmas".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.