Meglepő fordulat! Hirtelen szakítottak!

Kate Hudson és Lance Armstrong szerelmének vége!

Kate Hudson és Lance Armstrong 3 hónapos kapcsolata hirtelen véget ért! A szakítás okai ismeretlenek. A pár egy közeli ismerőse Texasban nyilatkozott a US Magazinnak.

Fürdőruhás képek Kateről! képgaléria

2008.07.30 11:20ma.hu
Kate Hudson és kisfia

Kate Hudson és Amstrong kapcsolatuk ideje alatt sokat utaztak és sportoltak együtt. Sok partyn lehetett őket együtt látni, minden alkalommal harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk. 

A pár közeli barátainak nyilatkozata szerint szakításukkor nem volt nagy veszekedés és dráma, de mindkét sztár nagyon szomorú és letört. 

A rövid 3 hónap alatt, amit a pár együtt töltött boldognak tűntek, sőt még egymás szüleit is megismerék. 

A 29 éves színésznő és a 36 éves sportoló szakításának okai egyelőre ismeretlenek, de az biztos hogy nem haragban váltak el egymástól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.