Elvesztette a fejét az elhagyott barát

Ripityára törte a terhes nő lakását, mert ő szakított vele

Amikor Rebecca Shaw hazaért, rettenetes látvány fogadta: lakása szó szerint romokban hevert, lényegében csak a falak álltak a helyükön, de minden más tönkrement. Volt barátja így bosszulta meg a szakítást.

2013.12.19 15:39ma.hu

Lakása teljesen használhatatlanná vált, a benne lévő több mint 2,8 millió forintnyi ingóság - ruhák, bútorok, háztartási eszközök - pedig szintén tönkrementek egy brit nőnek, miután barátja így bosszulta meg, hogy ki lett rúgva. A 23 éves, doveri Rebecca Shaw, akinek már van egy 4 éves kisfia egy előző kapcsolatából, csak két héttel korábban jelentette be, hogy gyermeket vár, de aztán rádöbbent, hogy már nem szereti a nála 3 évvel idősebb férfit. A pár mindössze 3 hónapja járt együtt - mondta Jim Harvey ügyész -, de kapcsolatuk ezalatt is meglehetősen viharosnak volt mondható a barátok beszámolója szerint.

"Odajött hozzám egy bárban és azt mondta: csak nézz a szemembe és mondd, hogy már nem szeretsz. Azt feleltem: nem, én nem szeretlek" - meséli a nő, aki az egész jelenetet úgy érezte, mintha valami szappanopera egyik szereplője lenne. A férfi kiabált vele és a barátaival, aztán elrohant, és Rebecca csak órákkal később jött rá, mennyire feldühítette a szakítás ténye a férfit, amikor hajnali 3 körül hazaért.

Fotó: freedigitalphotos.net

"Martin Geraghty minden szobába bement és mindent tönkretett, a bútoroktól az elektronikai szerkezetekig. Az ételeket a falra kente és Shaw holmijaira" - részletezte a hatóság szóvivője. "A nő teljesen kiborult, sírt, kiabált, és nem tudta, mit tegyen. Az egyik rendőr szerint könnyebb lett volna arról listát írni, hogy mi NEM sérült vagy semmisült meg, mint ami igen. Shaw kisasszony soha nem tud visszatérni abba a lakásba, hogy újra ott éljen" - mondta.

A férfit a rendőrök a garázsban kapták el, ahol addigra már a nő autóját is összekente mindenféle szósszal. Utóbb azzal magyarázta tettét, hogy attól félt, barátnője a szakítás után majd a gyerekével se engedi a kapcsolattartást. Az ámokfutásával viszont sikerült elérnie, hogy ne a nő, hanem a rendőrség tiltsa el a még meg sem született kicsitől, mivel nemcsak 18 hónapos börtönbüntetésre ítélték, hanem 5 évig nem mehet a nő vagy gyermekei közelébe.

"Amikor beléptem a lakásba, azt hittem, a falakon vér van, és csak utána jöttem rá, hogy ketchup. Minden teljesen elpusztult. A zuhanyban az összes csempét összetörte, az edényeket bedobálta a garázsban parkoló kocsim alá, a négy éves fiam játékait is összetörte, a ruháit kidobálta az ablakon, az én ruháimat pedig szétszaggatta. Csak annyim maradt, ami rajtam volt" - emlékezett vissza a sokkolt nő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.