Elbambult és belesétált a vízbe

Folyóból kellett kimenteni, mert facebookozott

A rendőrségnek kellett kimentenie egy folyóból egy nőt, mert annyira belemerült a facebookozásba, hogy nem vette észre, hogy elfogyott alóla a móló és egyenesen belesétált a vízbe.

2013.12.18 12:26ma.hu

Túlságosan belemerült a facebookos játékba egy nem megnevezett állampolgárságú turista az ausztráliai Melbourne-ben, figyelmetlenségének az lett a vége, hogy a rendőrségnek kellett őt kimenteni az egyik öbölben a hideg vízből. A nő a mólón sétált épp, amikor belefeledkezett a közösségi oldalba és nem vette észre, hogy elfogyott alóla a móló. Amikor mintegy 20 méterre a mólótól meglátták, a hátán fekve csapkodott, és utóbb azt mondta, nem tud úszni, úgyhogy még szerencséje is volt, hogy sikerült időben a segítségére sietni.

"Még mindig a kezében volt a mobilja, és egyre csak azt mondogatta, hogy sajnálja" - magyarázta az állami vízirendőrség szóvivője. A nőt kórházba vitték megfigyelésre, de nemzetiségéről nem árultak el semmit, csak annyit, hogy turistaként volt az országban. A szóvivő ugyanakkor nyomatékosan felhívta mindenki figyelmét, hogy ha vízközelben támad kedvük facebookozni vagy bármely közösségi oldal szolgáltatását használni, legyenek különösen figyelmesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.