Szerelem és hagyomány a halál után is

Egy egész étterem zokogott a hátrahagyott üzeneten

Megható történetet osztott meg a reddit egyik felhasználója abból az étteremből, ahol dolgozik.

2013.11.16 15:57ma.hu

"Egy férfi jött be a kajáldába, ahol dolgozom, és csak egy üdítőt kért. Szomorúan ücsörgött egy asztalnál, láttuk, hogy valami komoly baja van" - írta.

Miután a férfi távozott, a vendéglő alkalmazottai az asztalon hagyott aprópénz mellett egy szalvétát találtak, rajta a következő felirattal:

"Nagyon sajnálom, de csak ennyi van nálam. Ez volt a feleségem kedvenc étterme, minden évben itt ünnepeltük az évfordulónkat. Azt gondoltam, folytatom a hagyományt még azután is, hogy elment. Jó éjszakát és köszönöm, hogy mindig mosolyt csaltak a feleségem arcára. Mike".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.