Túlzásba vitte a sztár az akciójelenet lendületét

Összevarrt kézzel ért véget a forgatás Jake Gyllenhaal számára

Rosszul sült el az egyik akciójelenet felvétele Hollywoodban, így a forgatás végére Jake Gyllenhaalnak több öltéssel kellett összevarrni a kezén keletkezett sérüléseket.

2013.11.15 11:18MTI
Jake Gyllenhaal 2013. szeptember 13-án, a Fogságban c. film bemutatóján (Fotó: MTI)

Több öltéssel össze kellett varrni Jake Gyllenhaal kezét, mivel megsérült egy akciódús jelenet felvétele közben Hollywoodban. A sztár szóvivője elmondta, hogy Gyllenhaalt csütörtökön kellett kórházba vinni, miután a tükör, amelybe belecsapott, váratlanul eltört, és alaposan elvágta a kezét.

A 32 esztendős színész a Nightcrawler című krimiben szerepel, szabadúszó újságírót alakít, aki szembenéz a Los Angeles-i alvilággal. Miután néhány órát a kórházban töltött, ahol összevarrták a kezét, Gyllenhaal visszatért a forgatásra. A film felvételei csütörtökön be is fejeződtek.

A korábban forgatókönyvíróként megismert Dan Gilroy rendezésében készült produkciót, amelyben Rene Russo és Bill Paxton is látható, jövőre mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.