Tanulmányútja során éles helyzetbe keveredett

Utcai lövöldözésbe keveredett Jake Gyllenhaal - nem film volt!

A sebesült túlélte a támadást, a két támadót viszont nem sikerült elfogni az az utcai lövöldözés után, amelynek a híres filmszínész, Jake Gyllenhaal is részesévé vált.

Jake Gyllenhaalt megkopasztották képgaléria

2011.07.15 15:29ma.hu

Egy filmszerepe kedvéért állt be műkedvelő rendőrnek Jake Gyllenhaal amerikai színész, ám valószínűleg nem számított olyan szituációra, amibe végül akaratán kívül is belekeveredett. Miközben A műszak vége című film miatt élő közelségből szerette volna tanulmányozni a rendőröket és azok kapcsolatát, váratlanul utcai lövöldözésbe botlott színésztársával, Michael Penával együtt.

A bandaháborúban egy személy megsérült, őt kórházba szállították, a két elkövető viszont elmenekült és nem sikerült őket letartóztatni.

A Los Angeles-i rendőrség utóbb bevallotta, a szituációt ők maguk rendezték meg, bár minden pontosan úgy zajlott, mint bármelyik bevetési gyakorlaton, amikor ők is továbbképzésen vesznek részt. A színészek azonban kamerák híján nagyon is élőnek érezték a veszélyt.

Még több hír Jake Gyllenhaalról

Fotó: MovieWeb (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.