Megkopasztotta a színészt a rendező

Hogy néz ki? - Jake Gyllenhaal eldobta a haját!

Jake Gyllenhaal szokatlan fizimiskával bukkant fel az utóbbi napokban: megszabadult dús üstökétől, de nem a közelgő nyári meleg miatt.

Jake Gyllenhaalt megkopasztották képgaléria

2011.04.30 10:29ma.hu

Legújabb filmszerepe kedvéért megvált jellegzetes, kissé bozontos frizurájától Jake Gyllenhaal, az End of Watch munkacímmel készülő akciófilm főszereplője.

A színész egy megingathatatlan rendőrt alakít a filmben, ám a részletesebb sztoriról a készítők egyelőre mélyen hallgatnak. Emiatt azt sem lehet tudni, hogy a kopaszra borotvált Gyllenhaal kik ellen veszi fel a harcot és hogyan, csak annyi ismert, hogy Michael Pena játssza a társát a moziban.

A 30 éves színésznek nem ez az első alkalom, hogy kopaszon áll kamera elé, 2005-ben a Bőrnyakúakban játszott egy olyan katonát, aki 20 évesen az Öbölháborúban találja magát. A sztori egy megtörtént esetet dolgozott fel.

Még több friss hír Jake Gyllenhaalról

Fotó. MovieWeb (További képek a galériában)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.