Az egyik magzatot sikerült megmenteni

Férje lőhette agyon az ikrekkel terhes nőt

Belehalt a várandós nő és egyik ikerfia is a lövésbe, amelyet a nyomozók szerint a férj adott le, rövidre zárva egy elfajult vitát. Hogy min vesztek össze, az egyelőre még találgatás tárgya.

2013.11.15 10:52ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Meghalt egy terhes nő és a szíve alatt hordott két kisfiú egyike is, amikor lövöldözés tört ki egy kaliforniai, Orange megyei családi házban. A nyomozók eddigi adatai szerint a férj húzhatta meg a ravaszt, bár a tragédia után Michael Boyce először még azt mondta, felesége, Alexis öngyilkosságot követett el. A kihallgatás során azonban változtatott a történeten és jelenleg ragaszkodik ahhoz, hogy véletlen baleset történt - számolt be a My News 13 című internetes lap.

Az asszony a terhessége nyolcadik hónapjában járt a két kisfiúval, akik közül az egyiket már nem tudták megmenteni, de a másik kicsit császármetszéssel a világra segítették és most a Winnie Palmer Kórházban ápolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.