Tragédiára gyanakodtak a szomszédok

Rendőrt kellett hívni az ikeás bútor miatt

Kétségbeesetten hívták a szomszédok a rendőröket, amikor hajnalban sírni hallották a csecsemőt és a házaspár hangosan kiabált. Aztán egészen másfajta kép tárult a nyomozók elé.

2013.11.14 08:29ma.hu

Az ismert bútoráruház egyik terméke miatt kellett kivonulnia az éjszaka közepén egy családhoz egy közelebbről meg nem nevezett svéd város rendőrségének, miután a pár szomszédja rémülten telefonált, hogy valami szörnyűség történik a lakásban. A szomszéd hajnali 1 óra körül arra lett figyelmes, hogy a páros otthonából szörnyű kiabálás és veszekedés hallatszik, miközben kisbabájuk megállíthatatlanul, egyre csak sír. A bejelentő attól félt, hogy a kisbaba szörnyű bajban van, emiatt emelte fel a telefont és tárcsázta a rendőrséget.

Fotó: freedigitalphotos.net

A kiérkező tisztek elé azonban egészen más látvány tárult, mint amire számítottak: a pár elkeseredetten ült egy kupac bútorelem fölött, mert még éjszakára sem jutottak vele egyről a kettőre, a vitát a tehetetlen düh gerjesztette, amiért képtelenek voltak összerakni a nem sokkal korábban vásárolt új bútorokat. A Daily Mirror jelentése szerint a helyzet gyorsan megoldódott, miután a rendőrök nekiálltak és villámgyorsan összeszerelték a bútort, és végre mindenki nyugodtan aludni térhetett.

Hogy pontosan milyen bútor fogott ki a páron, arról a brit lap nem számolt be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.