Egy szoknya, egy melltartó...

18+ képek - Ő maga se tudja néha, mit is vegyen le magáról

Hol egy szoknya, hol egy melltartó takarja Sammy Braddy idomait, de szerencsére eljön az az idő, hogy döntésre jut és rájön, a legjobb az, ha egyáltalán semmit nem visel. Csak a harisnya marad, a hatás kedvéért.

Sammy Braddy össze-vissza vetkőzik képgaléria

2013.11.08 19:29ma.hu

A tekintete magabiztos, Sammy Braddy mégis kissé mintha bizonytalan lenne: nem igazán tudja eldönteni, hogy a melltartót hagyja magán, vagy a szoknyát.

Hogy miért kell választania, azt nem tudjuk, talán valami versenybe szállt be, és meg van határozva, hogy legfeljebb hány ruhadarab lehet rajta, de úgy látszik, végül azt a megoldást választja, hogy se melltartó, se szoknya, csak a szexi harisnyakötőt, meg a combfixet hagyja magán.

Pedig az a kis bugyi is leeshetne az este végére...

Fotó: Pinup (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.