Nem álcázza magát túlzottan

18+ képek - Meztelenre vetkőzött az erdei nimfa

Nem viszi túlzásba a rejtőzködést az erdő ifjú nimfája, sőt, épphogy mindent megtesz azért, hogy valaki végre felfigyeljen rá. Pedig nem is tavasz van, mégis nagyon be van indulva!

Láttak már erdei nimfát pucéran? képgaléria

2013.11.06 19:29ma.hu

Felöltözve se olvadt bele túlságosan a környezetbe, de miután megszabadult a halvány rózsaszín szoknyácskától, Magula végképp szabad prédává vált az erdő vándorai számára. Persze szemmel láthatóan őt ez nem zavarja, sőt, mintha kifejezetten az lenne a célja, hogy valaki észrevegye és még mielőtt megkezdődne a hosszú téli álom nemcsak a természet, de az ő számára is, előkészítse a tavaszi újjászületés örömét. Aligha maradhat sokáig parlagon, ha így folytatja!

Fotó: Justteen (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.