Egy hajó se kerülheti el a meztelen matrózlányt

18+ képek - Ennél a csinibabánál érdemes lehorgonyozni!

A tengerészeknek mindenképp arany életük van, ahogy a mondás tartja, mert minden kikötőben várja őket egy-egy szépség. Na de mindenütt úgy, ahogy Dionne, meztelenül?

Dionne Daniels a szíve matrózát várja képgaléria

2013.11.01 18:59ma.hu

Dionne Daniels minden hónap első péntekjén epekedve várja a kedvenc tengerészét, ám úgy látszik, ma valami miatt késik a hajója. Szegény lány egyre türelmetlenebb, de azok a vitorlák csak nem akarnak feltűnni a láthatáron.

Mit tehetne mást, mint elfoglalja magát addig is? De mivel nem készült hosszú várakozásra, nem is vitt magával semmit, amivel játszadozhatna. Végül csak egy lehetősége marad: saját magát találta meg.

A vetkőzésnek ráadásul megvan az az előnye is, hogy ha végre befut az a várva várt hajó, már nem kell a ruhákkal húzni az időt, a tengerésznek be kell hoznia a késlekedést!

Fotó: Babes&Girls (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.